Последно в чата - Пост от: mischoni - Сряда, 08 Февруари 2012 21:22
www.delyanvasilev.org www.recepti.delyanvasilev.org www.urology.delyanvasilev.org www.forum.delyanvasilev.org
 
Област Ревюта

bezplatno.info Ревюта->Игри->Battlefield 2 [ Търси ]

Battlefield 2
Име Battlefield 2
Описание Играта на века
Изпратено от pipi
Battlefield 2 всъщност е третата игра в сериите Battlefield, сценариите наподобяват предните две. В нея има два тийма достигащи 32 играча. Всяка битка се води на голямо виртуално бойно поле, като те могат да се водят като ходите, карата превозно средство, в морето, и във въздуха. Този път вие обаче имате възможноста да се докоснете до модерни оръжия и оборудване тъй като сценария на играта е базиран на близкото бъдеще, хипотетичен конфликт който засяга военните сили на САЩ, Китай, и Коалицията на близкия изток в брутална битка един срещу друг.
Достатъчно странно Battlefield 2 ви отвежда до един вид геймплей но конкуест-а е това което прави Battlefield това което е той днес.
Всеки тийм получава лимитиран брой "билети". Победителят е този който превземе всички знамена или елиминира всички противници (намали "билетите" им до нула). Това е честна и проста формула, но която води до запомняща се виртуална битка която се запазва за дълго в сърцето ви.
Красотата на Battlefield 2 е фактът, че играта е създадена така, че е напълно непредвидима, не режисирана и напълно хаотична, но по СТРАХОТЕН начин. Има НАИСТИНА ТОЛКОВА МНОГО невъобразими моменти които могат да се случат в една единствена игра, които могат да изчезнат за миг. В всеки един рунд можете да имате дузина отчайващи огнестрелни боеве, безбройни моменти в които ракети или куршуми прелитат покрай главата ви, след рунда ще се гордеете когато вие и вашият отряд надхърлите очакванията си и достигнете до така мечтаната цел - изпълняване на военната задача.


Част 2


Ще усетите тръпката когато някой хеликоптер прелети през градските улици или когато тичате за да заложите експлозиви на вражеския танк движещ се напред към вашите братя по оръжие. Ще изпитате адски залпове на артилерията, отчайващо връщане на живота на вашите ранени съотборници и чувството когато бъдете убити по дузина болезнени начини. И след всичко това вие ще забележите в себе си чувството да искате да се върнете отново на бойното поле за още и още...
Какво прави Battlefield 2 по-добра от своите предшественици? Battlefield 2 е пълна с отлични нови функции създадени да направят кординацията с вашите съотборници изключително лесна. На първо място има нова voice-over IP система, което означава това, че способноста да разговаряте със своя тийм в реално време е вградена във всяко едно копие на играта. Просто няма да си намерите извинение да не си закупите слушалки с микрофон и да не започнете да говорите със своите приятели, защото Battlefield 2 дори предлага подобрена клавиатурно базирана комуникационна система. Нищо не може да подобри силата да имате възможноста във всеки един миг да комуникирате със своите съотборници. Гласовата система в Battlefield 2 е лесна за конфигуриране и използване и вече няма да се мъчите с часове да оправяте проблемите с хардуера.
По-важното което трябва да знаете за гласовия чат в Battlefield 2 е че вместо да споделяте чата с 64 играча на един гласов канал с нон-стоп чатене гласовата система е интегрирана с концептуалната идея за Командира и отрядите, които заедно за нови добавки в играта. В ранните версии на Battlefield вие просто тичате наоколо като част от една неорганизирана тълпа с малка координация между играчите. Battlefiled 2 разрешава проблема като ви позволява да се организирате в отряди които са под командване на един единствен командир. С други думи 32 играча могат хипотетично да се разделята на формации от 5-6 отряда от по 5-6 човека всеки с един ирач коодиниращ всички отряди като командир. Това фундаментално променя природата на играта като ви спестява десетки "самотни вълци" тичащи наоколо и превръща играта в една координирана битка между отряди работещи заедно за да изпълнят задачата.


Част 3
Ето как работи: Въоръжен с топографски изглед на бойното поле в реално време, разполагащ с голям брой мощни способности, Командира може да държи под око цялостното развитие на бойната картина. Командирът може да сканира бойното поле за вражески войски, да праща дронове в най-горещите точки, които от своя страна дават информация на всеки един от играчите в коя точка се намира врага, може също да пуска муниции, които презареждат оръжията и повишават здравето на ранените войници. Командирът може да обстрелва с артилерита всяка вражеска позиция. Той също дава заповеди на лидерите на отрядите които имат задължението да ги изпълнят. Отрядър е много повече от сбирщина играчи, благодарение на екстрите добавени в играта. Вие можете да се "съживите" близо до вашия лидер (поне докато той е жив), възможноста да създадете задружна, самоподкрепяща се бойна група е възможна, особено ако отряда има един или два медика които държат войниците на краката си. Гласовата чат система автоматично филтрира цялата комуникация, по този начин, ако сте в отбор вие можете да говорите само с вашия тийм. Лидерите на отрядите могат да говорят със своя отряд на единия канал, и да ползват другия канал да комуникират с командира. Командирът може да говори само с лидерите на отрядите. Така заповедите пътуват надоло по веригата, докато исканията се качват нагоре по нея от лидерът на отряда до командира (също както се случва и в реалния живот)

Част 4
Когато системата работи, тя прави Battlefield 2 такава, че тя ни предоставя изживяване което не сме изпитвали никога преди. Докато другите игри имат концепция също със отряди и командири нито една игра не ги е комбинирала по такъв брилянтно създаден и изпълнен начин. Възможноста да чатите единствено отряда си може да ви помогне да създадете лични приятелски връзки дори когато звука от куршуми, експлозии и артилерия ви заобикаля. Понякога ще се откривате как крещите за медицинска помощ, казвате на вашите приятели да ви прикриват докато вие тичате наоколо опитвайте се да екзекутирате врага. Лесно е и е завладяващо да започнете да играете чарактър мода на играта. Ние открихме моменти когато, като ръководители на отряда, искахме разрешение от командира да подгоним вражески войник, или когато ние атакуваме вражески пункт ние крещим "Давай, давай, давай!!!" и отряда успява да навлезе само миг след като артилерията покоси и отслаби вражеските войски. В този момент праха създаден от експлозията още се чувства във въздуха. Единственото което липсва в играта е възможноста да си създадете списък с приятели. Това е единственото което ОТЧАЯНО искате, когато веднъж сте играли със страхотен отряд и искате за в бъдещи битки да бъдете от една и съща страна.Очаквайте петата част от ревюто
Оценки резултат Оценки: 56 - Средно: 5

Добави коментар Оцени
Коментари

Статистика
Има 2 ревюта в базата данни.
Най-преглеждани: Battlefield 2
Най-оценявани: Battlefield 2

Потребители в област Ревюта: 1 (0 Регистрирани потребители 1 Гости и 0 Анонимни потребители)
Видими потребители са:


 
 
bezplatno.info © 2007


MKPortal M1.1.1 ©2003-2006 mkportal.it
Страницата е генерирана за 0.06316 секунди с 27 заявки