Към bezplatno.info портал | Галерия | Рецепти | Чат | Цитати | #bezplatno.info @ uniBG | Филми | Футбол | Качване на картинки | orion8800.com
 Въпроси/Отговори ::  Търсене ::  Потребители ::  Потребителски групи ::   Регистрирайте се ::  Вход 


Google
 





- А стига бе, стабилен Shell и то с SMS?
- Ахам, при нашия спонсор Forci.com!

JavaScript - Произволна снимка
 
Създайте нова тема   Напишете отговор
Безплатни домейни Форуми » IT Уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
qNuZoV
Забогатяващ
Забогатяващ


Регистриран на: 31 Авг 2008
Мнения: 96

38 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 5:48 pm    Заглавие: JavaScript - Произволна снимка Отговорете с цитат

Код:
<html>
<head>
<title></title>
<meta>
<script>
var images = new Array();
images[0] = "pic1.jpg";
images[1] = "pic2.jpg";
images[2] = "pic3.jpg";
images[3] = "pic4.jpg";
images[4] = "pic5.jpg";
images[4] = "pic6.jpg";

function randomImage() {
var i = Math.floor(Math.random()*images.length);
document.images['randomImage'].src=images[i];
}
</script>
</head>

<body>
<img>
</body>

</html>
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
Sign up for PayPal and start accepting credit 
card payments instantly.
mitkyy
Богат
Богат


Регистриран на: 23 Май 2008
Мнения: 154

152 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2008 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на тоя скрипт как може да се сложат отделни хиперлинкове на всяка снимка
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
psyon
Бедняк
Бедняк


Регистриран на: 25 Яну 2009
Мнения: 21

8 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хммм .. Хубав скрипт . После ще го пробвам . А тук трябва да си сложим произволни снимки на мястото на image1 , image 2 и т.н. , така ли Confused Че не разбрах много много . Ами митку мисля че под всяка снимка трябва да си сложеш хипер линк ..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
BRAINSPORTAL
THE-MasteR
Сам не си знае парите
Сам не си знае парите


Регистриран на: 28 Апр 2007
Мнения: 1126

332 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2009 1:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

img name=randomImage
също трябва да се оправи
_________________
-=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=-
qvorrr89.aha.bg
Посетете сайта на потребителя
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Безплатни домейни Форуми » IT Уроци Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
SMS Реклама

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pipi/public_html/bezplatno/forum/includes/smsads.php on line 13
Към bezplatno.info портал | Галерия | Рецепти | Чат | Цитати | #bezplatno.info @ uniBG | Филми | Футбол | Качване на картинки | orion8800.com