Към bezplatno.info портал | Галерия | Рецепти | Чат | Цитати | #bezplatno.info @ uniBG | Филми | Футбол | Качване на картинки | orion8800.com
 Въпроси/Отговори ::  Търсене ::  Потребители ::  Потребителски групи ::   Регистрирайте се ::  Вход 


Google
 





- А стига бе, стабилен Shell и то с SMS?
- Ахам, при нашия спонсор Forci.com!

JavaScript - Без десен бутон в сайта ви
 
Създайте нова тема   Напишете отговор
Безплатни домейни Форуми » IT Уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
qNuZoV
Забогатяващ
Забогатяващ


Регистриран на: 31 Авг 2008
Мнения: 96

38 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 5:43 pm    Заглавие: JavaScript - Без десен бутон в сайта ви Отговорете с цитат

Код:
<body oncontextmenu="return false" onmousedown="return false" onselectstart="return
false" ondragstart="return false"
<script>
<function>
</script>
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
mitkyy
Богат
Богат


Регистриран на: 23 Май 2008
Мнения: 154

152 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Пон Яну 25, 2010 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

къде се слага това чудо ?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
THE-MasteR
Сам не си знае парите
Сам не си знае парите


Регистриран на: 28 Апр 2007
Мнения: 1126

332 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Сря Фев 03, 2010 10:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така написано е грешно.
Би трябвало да е:
Код:
<body oncontextmenu="return false" onmousedown="return false" onselectstart="return
false" ondragstart="return false">


mitkyy ако не знаеш къде е body няма смисъл да питаш, защото трябва сам да разбереш.
_________________
-=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=-
qvorrr89.aha.bg
Посетете сайта на потребителя
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
Покажи мнения от преди:   
Безплатни домейни Форуми » IT Уроци Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
SMS Реклама

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pipi/public_html/bezplatno/forum/includes/smsads.php on line 13
Към bezplatno.info портал | Галерия | Рецепти | Чат | Цитати | #bezplatno.info @ uniBG | Филми | Футбол | Качване на картинки | orion8800.com