Към bezplatno.info портал | Галерия | Рецепти | Чат | Цитати | #bezplatno.info @ uniBG | Филми | Футбол | Качване на картинки | orion8800.com
 Въпроси/Отговори ::  Търсене ::  Потребители ::  Потребителски групи ::   Регистрирайте се ::  Вход 


Google
 





- А стига бе, стабилен Shell и то с SMS?
- Ахам, при нашия спонсор Forci.com!

HTML - Обикновен часовник
 
Създайте нова тема   Напишете отговор
Безплатни домейни Форуми » IT Уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
qNuZoV
Забогатяващ
Забогатяващ


Регистриран на: 31 Авг 2008
Мнения: 96

38 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 5:39 pm    Заглавие: HTML - Обикновен часовник Отговорете с цитат

Ето един обикновен часовник :

Код:
<html>
<head>
<style>
#div4e {
width:160px;
border:5px solid red;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
background-color:darkblue;
color:white;
font-weight:bold;
font-size:40px;
}
</style>

<script>
function chas(){
var vreme= new Date();

var hh = vreme.getHours();
var mm = vreme.getMinutes();
var ss = vreme.getSeconds();

if( hh <=9 ) hh = "0"+hh;
if( mm <=9 ) mm = "0"+mm;
if( ss <=9 ) ss = "0"+ss;

document.getElementById('div4e').innerHTML= hh+":"+mm+":"+ss;
window.setTimeout("chas()",1000);
}

</script>

<head>

<body>
<div>
</div>

</body>
</html>
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
Покажи мнения от преди:   
Безплатни домейни Форуми » IT Уроци Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
SMS Реклама

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pipi/public_html/bezplatno/forum/includes/smsads.php on line 13
Към bezplatno.info портал | Галерия | Рецепти | Чат | Цитати | #bezplatno.info @ uniBG | Филми | Футбол | Качване на картинки | orion8800.com