Към bezplatno.info портал | Галерия | Рецепти | Чат | Цитати | #bezplatno.info @ uniBG | Филми | Футбол | Качване на картинки | orion8800.com
 Въпроси/Отговори ::  Търсене ::  Потребители ::  Потребителски групи ::   Регистрирайте се ::  Вход 


Google
 





- А стига бе, стабилен Shell и то с SMS?
- Ахам, при нашия спонсор Forci.com!

JavaScript - Произволна снимка
 
Създайте нова тема   Напишете отговор
Безплатни домейни Форуми » IT Уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
qNuZoV
Забогатяващ
Забогатяващ


Регистриран на: 31 Авг 2008
Мнения: 96

38 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 5:48 pm    Заглавие: JavaScript - Произволна снимка Отговорете с цитат

Код:
<html>
<head>
<title></title>
<meta>
<script>
var images = new Array();
images[0] = "pic1.jpg";
images[1] = "pic2.jpg";
images[2] = "pic3.jpg";
images[3] = "pic4.jpg";
images[4] = "pic5.jpg";
images[4] = "pic6.jpg";

function randomImage() {
var i = Math.floor(Math.random()*images.length);
document.images['randomImage'].src=images[i];
}
</script>
</head>

<body>
<img>
</body>

</html>
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
mitkyy
Богат
Богат


Регистриран на: 23 Май 2008
Мнения: 154

152 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2008 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на тоя скрипт как може да се сложат отделни хиперлинкове на всяка снимка
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
psyon
Бедняк
Бедняк


Регистриран на: 25 Яну 2009
Мнения: 21

8 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хммм .. Хубав скрипт . После ще го пробвам . А тук трябва да си сложим произволни снимки на мястото на image1 , image 2 и т.н. , така ли Confused Че не разбрах много много . Ами митку мисля че под всяка снимка трябва да си сложеш хипер линк ..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
Sign up for PayPal and start accepting credit 
card payments instantly.
THE-MasteR
Сам не си знае парите
Сам не си знае парите


Регистриран на: 28 Апр 2007
Мнения: 1126

332 Домейн Точки

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2009 1:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

img name=randomImage
също трябва да се оправи
_________________
-=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=--=-=-=-
qvorrr89.aha.bg
Посетете сайта на потребителя
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Безплатни домейни Форуми » IT Уроци Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Създайте нова тема   Напишете отговор
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
SMS Реклама

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pipi/public_html/bezplatno/forum/includes/smsads.php on line 13
Към bezplatno.info портал | Галерия | Рецепти | Чат | Цитати | #bezplatno.info @ uniBG | Филми | Футбол | Качване на картинки | orion8800.com